Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα παρουσιάσεων βιβλίων στα Public.

• 5 Οκτωβρίου, 20.30 – Public Cafe Συντάγματος: Η Μαρία Παπαδάκη παρουσιάσει το βιβλίο της “Κλειστό λόγω αγάπης”.

• 6 Οκτωβρίου, 18.00 – Public Συντάγματος: ο Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου και η Δήμητρα Μαρκοπούλου παρουσιάζουν το βιβλίο “Startups: οδηγός επιβίωσης για νέους επιχειρηματίες” και συζητούν γύρω από τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των Startups σήμερα.

• 7 Οκτωβρίου, 19.30 – Public Συντάγματος: ο Κώστας Μαυρακάκης παρουσιάζει το βιβλίο του “Ο κόσμος με καλωσορίζει” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος.

• 11 Οκτωβρίου, 19.00 – Public Συντάγματος: ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος παρουσιάζει το παιδικό του βιβλίο “Τρεις νύχτες.. Ένα Θαύμα” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σαίτη.

• 13 Οκτωβρίου 2016, 19.00 – Public Athens Metro Mall: η Ευανθία Μάγνη παρουσιάζει και υπογράφει το βιβλίο της “Κισμέτ: Η Βασίλισσα φορούσε μάσκα” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μάτι.

• 15 Οκτωβρίου, 12.00 – Public The Mall: η Ευανθία Μάγνη παρουσιάζει και υπογράφει το βιβλίο της “Κισμέτ: Η Βασίλισσα φορούσε μάσκα” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μάτι.

• 21 Οκτωβρίου 2016, 19.00 – Public Athens Metro Mall: η Μαρία Παπαδάκη παρουσιάζει το βιβλίο της “Κλειστό λόγω αγάπης” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.

• 24 Οκτωβρίου, 19.00 – Public Συντάγματος: Πέτρος Τατσόπουλος παρουσιάζει το βιβλίο του “Γκαγκάριν- ο κόσμος από χαμηλά” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΞΥ.

• 25 Οκτωβρίου, 19.00 – Public Συντάγματος: ο Γιάννης Μάναλης και ο Χάρης Παπαδόπουλος  παρουσιάζουν το βιβλίο τους “Η νονά μου η Αλίκη” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σαββάλας.

Advertisements

Νικολέτα Παπαδάκη

Αγαπάω τα βιβλία και την ιστορία, να ασχολούμαι με βιογραφίες ανθρώπων που έζησαν κάποτε και να ξεθάβω τα πιο κρυφά τους μυστικά. Μα πιο πολύ απο όλα έχω πάθος με την λογοτεχνία. Μπορώ να περάσω ατελείωτες ώρες παρέα με ένα καλό βιβλίο σε σημείο που να ξεχάσω να φάω και να κοιμηθώ, και φυσικά μου αρέσει να μιλάω για όλα αυτά. Οπότε... ναι, έχω σκοπό να ζαλίσω πολύ κόσμο... Σχολιάζω βιβλια στο goodreds, εδώ θα βρείτε το προφίλ μου https://www.goodreads.com/user/show/13362307-nikoleta. Μπορείτε να διαβάσετε κείμενα μου και στην στήλη βιβλίου της ιστοσελίδας MAXMAG.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s