Metallica. Δείτε το βίντεο για το νέο κομμάτι “Moth Into Flame”.



Λίγους μήνες πριν κυκλοφορήσει το “Hardwired…To Self-Destruct” , οι Metallica 5c93b6b1e5a695ae92d67abffb71939dδιέθεσαν το δεύτερο δείγμα του επερχόμενου album τους, με τίτλο “Moth Into Flame”.

Επιστροφή στα παλιά απ’ ότι φαίνεται, με νέα κομματάρα για τους Metallica.

Ο νέος studio δίσκος της μπάντας θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοέμβρη και θα περιέχει δώδεκα τραγούδια διάρκειας περίπου 80 λεπτών. Η deluxe έκδοση θα περιέχει ένα Cd επιπλέον με διασκευές και live εκτελέσεις.

Disc One

  1. Hardwired
  2. Atlas, Rise!
  3. Now That We’re Dead
  4. Moth Into Flame
  5. Dream No More
  6. Halo On Fire

Disc Two

  1. Confusion
  2. ManUNkind
  3. Here Comes Revenge
  4. Am I Savage?
  5. Murder One
  6. Spit Out the Bone

Disc Three (Deluxe Edition Only)

  1. Lords of Summer
  2. Ronnie Rising Medley
  3. When a Blind Man Cries
  4. Remember Tomorrow
  5. Helpless (Live at Rasputin Music)
  6. Hit the Lights (Live at Rasputin Music)
  7. The Four Horsemen (Live at Rasputin Music)
  8. Ride the Lightning (Live at Rasputin Music)
  9. Fade to Black (Live at Rasputin Music)
  10. Jump in the Fire (Live at Rasputin Music)
  11. For Whom the Bell Tolls (Live at Rasputin Music)
  12. Creeping Death (Live at Rasputin Music)
  13. Metal Militia (Live at Rasputin Music)
  14. Hardwired (Live in Minneapolis)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )


Connecting to %s