Teen Wolf: “What the hell is a stiles?”

15167526_1280330192031201_7037189920777075018_o

6  seasons κράτησε το αγαπημένο μας teen wolf, για να μας αποχαιρετήσει για τον Φεβρουάριο με τα 10 πρώτα επεισόδια πριν το μεγάλο φινάλε. To α’ μέρος της 6 season ήταν εμπνευσμένη από το τραγούδι “riders of the storm” των υπέροχων Doors.

Άνθρωποι εξαφανίζονται στο Beacon Hills, μα κάνεις δεν δείχνει να ενοχλείται, αφού τα εξαφανισμένα άτομα, μάλλον φαίνεται δεν τα θυμάται κανείς… Η γνωστή παρέα ερευνά το θέμα με πρωτεργάτες τον Scott  (Tyler Posey) και τον Stiles (Dylan O’Brien). Ανακάλυψαν λοιπόν, ότι το καινούριο μυστήριο που έφτασε και απειλεί την πόλη τους, είναι το περίεργο “wild hunt” παλιό και ανίκητο… Όλα πηγαίνουν καλά, μέχρι την στιγμή που ο Stiles αντιλαμβάνεται ότι κανείς δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη του… αναπάντεχα και ξαφνικά βρίσκεται μόνος και λησμονημένος και όχι μόνο, αλλά μία ορδή riders of the storm βρίσκονται στο κατόπι του, προσπαθώντας να διαγράψουν την ύπαρξη του δια παντός και εξ’ ολοκλήρου.

Κάπου εκεί στις οθόνες μας βλέπουμε μια από τις πολλές επικές σκηνές της season με τον Stiles να εξομολογείτε τον έρωτα του στην αιώνια “καψούρα” του  Lydia (Holland Roden) – η μοναδική που δεν τον έχει ξεχάσει για την ώρα- ενώ λίγες στιγμές πριν τον τραβήξει η καταιγίδα,  της λέει το χαρακτηριστικό πλέον σε όλους τους φανς «remember… i love you».

Μετά την εξαφάνιση του Stiles όλα κυλούν ομαλά, κάνεις δεν φαίνεται να θυμάται εκτός από την Lydia, που κάτι φαίνεται να την ενοχλεί και αρχίζει να ψαχουλεύει και να τους κάνει όλους άνω κάτω. Έρχεται λοιπόν η στιγμή που ανακαλύπτουν την λέξη Stiles και όλοι δείχνουν να αναρωτιούνται “What the hell is a stiles?

Στα πρώτα επεισόδια η ιστορία εναλλάσσεται ανά επεισόδιο στο Beacon Ηills και στο «αλλού», έναν σιδηροδρομικό σταθμό στον οποίο είναι εγκλωβισμένος ο  Stiles.

Δεν θέλω να προδώσω πολλά. Η σειρά δεν κάνει κοιλιά, οι σεναριογράφοι είναι σε μεγάλα κέφια ενώ τα σκηνικά εφέ αρκετές φορές προκαλούν ανατριχίλα.

Μια season που ναι, μπορεί να την παρακολουθήσει άνετα και κάποιος που δεν έχει δει τις προηγούμενες. Εξαιρετική σκηνοθεσία, εξαίσια φωτογραφία και πολύ καλές ερμηνείες.

Κλείσιμο είχαμε σε αυτόν τον κύκλο σε πολλές τρύπες από παλαιότερες seasons. Ποια είναι η μητέρα του Stiles και τι έχει απογίνει; Η μητέρα του Scott, Melissa (Melissa Ponzio) θα απομείνει μόνη της μετά την εισαγωγή του Scott στο πανεπιστήμιο ή θα βρει την πολυπόθητη συντροφιά; Θα φτιάξει η σχέση της Malia (Shelley Hennig) με τον πατέρα της; Και επιτέλους ο Stiles θα είναι ποτέ μαζί (για όνομα του Θεού δηλαδη!!! ) με την Lydia; Μια αναπάντεχη εμφάνιση από το παρελθόν έρχεται επίσης σε αυτή την season…

Όλα βρίσκουν το δρόμο τους στο Beacon Hills αλλα μέχρι να τον βρουν οι περιπέτειες της αγαπημένης παρέας είναι πολλές.

To τελευταίο επεισόδιο ήρθε λοιπόν και οι τίτλοι τέλους έπεσαν.

15578768_1319354818128738_8089274430931022248_n

Νοσταλγία πριν καν κλείσω την οθόνη καθώς ξέρω οτι τι τέλος της σειράς είναι μόλις 10 επεισόδια μακρυά… ποιος θα μου το έλεγε ένα χρόνο πριν;

Ο κορεσμός είχε έρθει αλλά δεν είχα υπολογίσει την δυναμική του 6 κύκλου! Η σειρά μας άφησε όπως ξεκίνησε… τα τελευταία λόγια που ακούγονται είναι «Μου λες ότι υπάρχει ένα πτώμα στο δάσος;» Εσείς οι φανς ξέρετε σε τι αναφέρεται…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s