Παράταση υποβολής ποιημάτων για την ανθολογία- Εκδόσεις Όστρια

Παράταση υποβολής ποιημάτων για την ανθολογία απο τις Εκδόσεις Όστρια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΣΤΡΙΑ

Αγαπητές/ οί μας φίλες, φίλοι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ σας θερμά για τη μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμά μας βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση για όσους επιθυμούν, δεν έχουν προλάβει αλλά και για όσους βλέπουν 1η φορά την πρόσκληση, να ενημερώσουμε ότι δίνεται ΠΑΡΑΤΑΣΗ υποβολής ως 31 Μαΐου!

Οι εκδόσεις Όστρια με σεβασμό στο έργο σας και τις απαιτήσεις του σύγχρονου αναγνωστικού κοινού, προχωρούν στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους, υλοποιούν το όραμα τους/μας συνεργαζόμενες με ονόματα εγνωσμένης αξίας: μια πολύτιμη ποιητική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας ( 3 ποιήματα/ ενδιαφερόμενο, βιογραφικό, μίνι βιογραφικό σε Word, φωτογραφία ως 1 ΜΒ) ως 31 Μαΐου στο mail μας ostriavivlio@gmail.com με την ένδειξη «συμμετοχή στην Ανθολογία» .

Με εκτίμηση και θερμές ευχές για όλες/ους, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων- Διαφήμισης

Advertisements

Νικολέτα Παπαδάκη

Αγαπάω τα βιβλία και την ιστορία, να ασχολούμαι με βιογραφίες ανθρώπων που έζησαν κάποτε και να ξεθάβω τα πιο κρυφά τους μυστικά. Μα πιο πολύ απο όλα έχω πάθος με την λογοτεχνία. Μπορώ να περάσω ατελείωτες ώρες παρέα με ένα καλό βιβλίο σε σημείο που να ξεχάσω να φάω και να κοιμηθώ, και φυσικά μου αρέσει να μιλάω για όλα αυτά. Οπότε... ναι, έχω σκοπό να ζαλίσω πολύ κόσμο... Σχολιάζω βιβλια στο goodreds, εδώ θα βρείτε το προφίλ μου https://www.goodreads.com/user/show/13362307-nikoleta. Μπορείτε να διαβάσετε κείμενα μου και στην στήλη βιβλίου της ιστοσελίδας MAXMAG.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s