Οι Νορβηγοί Ulver στο Gagarin 205

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι θα μας χαρίσουν οι Νορβηγοί Ulver.

Την Τρίτη 6 Ιουνίου, στο Gagarin 205 ,θα εμφανιστούν μπροστά στο ελληνικό κοινό σε ένα φαντασμαγορικό, οπτικοακουστικό show, στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους άλμπουμ, που τιτλοφορείται “The Assassination of Julius Ceasar”.

Δελτίο τύπου:

Οι Ulver για μια μοναδική συναυλία την Τρίτη 6 Ιουνίου στο Gagarin 205!

Η επιστροφή του λύκου από την Νορβηγία είναι γεγονός!
Η μουσική κολεκτίβα των Ulver έρχεται στην Αθήνα με καινούργιο δίσκο στις αποσκευές της, το “The Assassination of Julius Ceasar” το οποίο κυκλοφορεί τον Απρίλιο και πρόκειται για το πρώτο τους ολοκληρωμένο στούντιο άλμπουμ με νέες συνθέσεις, έξι χρόνια μετά το “Wars of the roses”!

Βασικός πυρήνας πίσω από το νέο εγχείρημα των Ulver είναι οι Kristoffer Rygg, Jørn H. Sværen και Tore Ylwizaker, με την συμμετοχή του Ole Alexander Halstensgård του οποίου η συνεισφορά σε παλαιότερες δουλειές του γκρουπ υπήρξε πολύ σημαντική.

Οι μυημένοι γνωρίζουν καλά ότι η αγέλη των λύκων από το Όσλο μεταμορφώνεται συνεχώς. Έχοντας περάσει πλέον εικοσιπέντε χρόνια από την ίδρυση τους, το ταξίδι των Ulver έχει διαγράψει μία φανταστική πορεία μέσα από πολλά ηχοχρώματα. Το να προσπαθήσεις να τους κατατάξεις σε ένα και μόνο μουσικό ιδίωμα είναι λάθος. Από τα πρώτα τρία άλμπουμ τους, γνωστά και ως η black metal τριλογία του σχήματος, στο τολμηρό και άκρως απολαυστικό “Themes from William Blakes The Marriage of Heven and Hell” όπου μελοποιούν William Blake (!), τα σκληρά ηλεκτρονικά beats του “Metamorphosis” και την film noir/ambient ατμόσφαιρα του “Perdition city”, μέχρι σήμερα, το συγκρότημα δεν έχει παύσει να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες, πρεσβεύοντας ίσως καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο στο χώρο το ρητό “η μουσική δεν έχει σύνορα”.

Οι Ulver θα βρεθούν στην Αθήνα έξι χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, φέρνοντας μαζί ολόκληρο το οπτικό-ακουστικό τους show!
Τρίτη 6 Ιουνίου οι Ulver live στο Gagarin 205!

Τιμή εισιτηρίου: 22€ (τα πρώτα 100), 25€ (προπώληση/ταμείο)
Οι πόρτες ανοίγουν 20:00
Έναρξη 21:00

Σημεία προπώλησης:
Web: www.viva.gr
Τηλ.: 11876
Viva Wallet
Appstore: https://goo.gl/48EMx5
Google Play: https://goo.gl/L87q8l

Viva.gr, Public, 11876, SevenSpots, Media Markt, Reload, Ευρυπίδης, Rhythm Records, Syd, Metal Era

 

Πηγή:

https://www.facebook.com/events/177643019406235/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s