Κλήρωση 1 αντιτύπου του βιβλίου «Ο μεγάλος παραμυθάς» του Γιώργου Κατσούλα

Ένας τυχερός φίλος του LovArt’s Corner θα κερδίσει  ένα αντίτυπο του βιβλίου «Ο μεγάλος παραμυθάς» του συγγραφέα Γιώργου Κατσούλα. Διάρκεια συμμετοχής: 14/6- 20/6

 Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21/6


Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ

Ο Μάρκος ένας κουλτουριάρης και ελιτιστής συγγραφέας, ο οποίος ανησυχεί για το ότι δεν έχει απήχηση στο ευρύ κοινό, ζει μια ήρεμη ζωή στο μέρος που πάντα ονειρευόταν. Από την άλλη ο πατέρας του, ο Ντάνι, είναι ένας συνταξιούχος που αγαπάει πολύ τις ταινίες, και αρέσκεται να λέει τις πιο εντυπωσιακές και υπερβολικές ιστορίες. Οι δυο άντρες ζουν μακριά ο ένας από τον άλλον μην μπορώντας ο ένας να προσαρμοστεί στην ψυχοσύνθεση του άλλου. Όταν όμως ο Μάρκος θα αναγκαστεί να επιστρέψει στα πατριά εδάφη η σύγκρουση με το παρελθόν του και τον πατέρα του είναι αναπόφευκτη. Παρασυρόμενος από τις αναμνήσεις και τις ευφάνταστες ιστορίες του Ντάνι, ο Μάρκος θα αρχίσει να ανακαλύπτει το χαμένο παιδί που έχει μέσα του.

Advertisements

Nikoleta

Αγαπάω τα βιβλία και την ιστορία, να ασχολούμαι με βιογραφίες ανθρώπων που έζησαν κάποτε και να ξεθάβω τα πιο κρυφά τους μυστικά. Μα πιο πολύ απο όλα έχω πάθος με την λογοτεχνία. Μπορώ να περάσω ατελείωτες ώρες παρέα με ένα καλό βιβλίο σε σημείο που να ξεχάσω να φάω και να κοιμηθώ, και φυσικά μου αρέσει να μιλάω για όλα αυτά. Οπότε... ναι, έχω σκοπό να ζαλίσω πολύ κόσμο... Σχολιάζω βιβλια στο goodreds, εδώ θα βρείτε το προφίλ μου https://www.goodreads.com/user/show/13362307-nikoleta. Προσφάτως έγινα αρχισυντάκτρια της στήλης βιβλίου της ιστοσελίδας Maxmag. Μπορείτε να διαβάσετε κείμενα μου κ εκεί.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s