Δύο νέα βιβλία απο τον κόσμο του Harry Potter έρχονται!

Η Βρετανική Βιβλιοθήκη θα κάνει μια έκθεση για τα 20 χρόνια ζωής του αγαπημένου μας μάγου. Η έκθεση ονομάζεται A History of Magic (Μια ιστορία της μαγείας) και θα διαρκέσει από τον Οκτώβριο ως τον Φεβρουάριο.

Ως μέρος της βρετανικής έκθεσης πρόκειται να κυκλοφορήσουν δύο νέα βιβλία απ’ το σύμπαν του Harry Potter:. Harry Potter: A History of Magic – the Book of the Exhibition και Harry Potter – a Journey Through a History of Magic. Το πρώτο βιβλίο θα εμβαθύνει στα μαθήματα που έκαναν οι μαθητευόμενοι μάγοι στο Χόγκουαρτς. Βοτανολογία, φίλτρα, φροντίδα μαγικών πλασμάτων και σκοτεινές τέχνες μεταξύ άλλων. Το δεύτερο θα επικεντρώνεται σε μυστικιστικές πλευρές της μυθολογίας του Potter, όπως τους μονόκερους, τα αρχαία μάγια, ρίζες μανδραγόρα, δράκους κ.α.

Η έκδοση των δύο βιβλίων θα γίνει από τον Οίκο Bloomsbury και σε πρώτη φάση θα βγει ένας αριθμός βιβλίων που θα αφορά τους επισκέπτες της έκθεσης. Όταν ολοκληρωθεί σκοπός είναι να κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες που έχουν κυκλοφορήσει τα προηγούμενα βιβλία Harry Potter και να μεταφραστεί.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ βρίσκεται σε συνεργασία με την ομάδα της Βρετανικής Βιβλιοθήκης, αλλά δεν θα γραφτούν από εκείνη τα βιβλία. Τουλάχιστον προς το παρόν. Η ομάδα επιμελητών της βιβλιοθήκης θα λάβει τα credits για τον σχεδιασμό και το περιεχόμενο.

Και τα δύο βιβλία θα δημοσιευθούν τον Οκτώβριο.

Πηγές:

http://www.inewsgr.com/230/ta-magika-nea-tis-imeras-erchontai-dyo-nea-vivlia-Harry-Potter.htm

http://menshouse.gr/vivlio/47484/fthinoporini-giorti-dyo-nea-vivlia-harry-potter-erchonte

Advertisements

3 comments

    • Και εγώ ειμαι διστακτική , ειδικά μετά απο την απογοήτευση με το Cursed Child και το νέο ότι δνε τα γράφει η ίδια αλλα ομάδα… ίδωμεν

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s