Νέες κυκλοφορίες απο τις εκδόσεις διόπτρα

Οι νέες κυκλοφορίες περιλαμβάνουνε συνολικά 12 τίτλους που ανήκουν στις κατηγορίες Αστυνομική Λογοτεχνία, Ψυχολογία-Προσωπική Ανάπτυξη,  Παιδικές Σειρές, Ρομαντικό Ιστορικό Μυθιστόρημα καθώς και στα Trade Editions.

Στην αστυνομική λογοτεχνία, ο M.J. Arlidge, ο πρώτος σε πωλήσεις συγγραφέας των Sunday Times,  παρουσιάζει  το βιβλίο του Μ’ αγαπά, δεν μ’ αγαπά το έβδομο θρίλερ της πολύ επιτυχημένης σειράς που ξεκίνησε με το Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ και με πρωταγωνίστρια την Έλεν Γκρέις.

Στην κατηγορία Ψυχολογία – προσωπική ανάπτυξη, Το δώρο του θυμού από τον Arun Gandhi, εγγονό του Μαχάτμα Γκάντι, πραγματεύεται έντεκα από τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής από έναν από τους σπουδαιότερους ηγέτες και φιλοσόφους του εικοστού αιώνα. Πρόκειται για ένα ακόμα εμπνευσμένο βιβλίο «ταμείου», σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης σειράς βιβλίων μικρότερου σχήματος και συμπυκνωμένης σοφίας που εγκαινίασαν πέρσι οι εκδόσεις Διόπτρα με τα ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ-Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ, ΚΙΚΕΡΩΝ-Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΟΥΣ και Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣ.

Με το βιβλίο “Ζήσε τη στιγμή!” η ενεργειακή ψυχολόγος Gill Edwards προτείνει εβδομήντα πέντε απλούς και πρακτικούς τρόπους για χαλαρές στιγμές στη ζωή μας και πώς κάθε δύσκολη στιγμή μπορεί να μεταμορφωθεί και μας χαρίσει ηρεμία, γαλήνη και ευτυχία.

Στα παιδικά βιβλία, οι εκδόσεις διόπτρα υποδέχονται Τα Συμμαθητάκια. Τη νέα σειρά παιδικής λογοτεχνίας για παιδιά ηλικίας από 7 ετών με την πιο θεότρελη τάξη όλων των εποχών. Οι δύο πρώτοι τίτλοι Γρηγόρης Γατόνης – η σταγόνα που ξεχείλισε & Λήδα Βολίδα – το κυνήγι της πρωτιάς που κυκλοφορούν θα χαρίσουν όμορφες στιγμές γέλιου στους μικρούς αναγνώστες.

Η σειρά μυστηρίου Ομάδα δράσης ΚΛΟΥ για παιδιά ηλικίας από 9 ετών του Jorn Lier Horst, συνεχίζεται με τα δύο νέα βιβλία Το μυστήριο του βυθού & Το μυστήριο του τυμβωρύχου.

Στις Εκδόσεις Elxis, κυκλοφορεί το 6ο βιβλίο της σειράς Οικογένεια Μπρίτζερτον με τίτλο Μαγεμένη καρδιά από τη Julia Quinn και το 4ο βιβλίο της σειράς Γοητευτικοί τυχοδιώκτες με τίτλο Η βασίλισσα του υποκόσμου από τη Sarah MacLean.

Στα Trade Editions τα μυθιστορήματα Ο λόφος με τα αγριολούλουδα της Kimberley Freeman, Επιστροφή από το σκοτάδι των Nicci French, Το Πέμπτο Ευαγγέλιο του Ian Caldwell κυκλοφορούν σε νέες εκδόσεις και την πολύ ελκυστική τιμή 9,90 €.


Τίτλος: Μ’ αγαπά, δε μ’ αγαπά

Συγγραφέας: M. J. Arlidge
Μεταφραστής: Σοφία Τάπα
Επιμελητής: Έλενα Κατσαΐτη
ISBN: 978-960-605-411-2
Barcode: 9789606054112
Τιμή με ΦΠΑ: 16. 60 ευρώ
Σελίδες: 424
Κατηγορία: Ξένη πεζογραφία
Format: Paperback
Μέγεθος: 140Χ205
Χώρα προέλευσης: Ηνωμένο Βασίλειο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΔΥΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΝΑΙΤΙΟΙ ΦΟΝΟΙ. ΕΝΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
Μια γυναίκα κείτεται άψυχη στη μέση του δρόμου. Στην αρχή μοιάζει να πρόκειται για κάποιο τραγικό δυστύχημα, αλλά, όταν φτάνει στο σημείο η Έλεν Γκρέις, διαπιστώνει πως έχει να κάνει με μία εν ψυχρώ δολοφονία. Γιατί, όμως, κάποιος να βάλει στο στόχαστρο μια πολυαγαπημένη σύζυγο και μητέρα;
Στην άλλη άκρη της πόλης ένας μαγαζάτορας δολοφονείται, ενώ οι πελάτες του δεν παθαίνουν ούτε γρατσουνιά. Γιατί ο δολοφόνος επιλέγει να ζήσουν;
Ποιος ζει; Ποιος πεθαίνει; Ποιος είναι ο επόμενος στη σειρά; Ο χρόνος μετράει αντίστροφα…
Για την Έλεν Γκρέις είναι ένας αγώνας δρόμου ενάντια στον χρόνο. Πρέπει να ανακαλύψει το κίνητρα του δολοφόνου και ποιος είναι ο επόμενος στόχος, διαφορετικά θα βρίσκεται συνεχώς ένα βήμα πίσω και αυτό ίσως κοστίσει τη ζωή της…
Το έβδομο θρίλερ της σειράς με ηρωίδα την Έλεν Γκρέις από τον πρώτο σε πωλήσεις συγγραφέα των Sunday Times.


Τίτλος: Το δώρο του θυμού- 11 μαθήματα ζωής από τον παππού μου Μαχάτμα Γκάντι
Συγγραφέας: Arun Gandhi
Μεταφραστής: Νοέλα Ελιασά
ISBN: 978-960-605-406-8
Barcode: 9789606054068
Τιμή με ΦΠΑ: 11,10 ευρώ
Σελίδες: 272
Κατηγορία: Ψυχολογία – Προσωπική ανάπτυξη
Format: Paperback
Μέγεθος: 120 Χ 177
Χώρα προέλευσης: Η.Π.Α
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ανακαλύψτε έντεκα από τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής ενός από τους πιο σπουδαίους ηγέτες και φιλοσόφους του εικοστού αιώνα –του Μαχάτμα Γκάντι– σε αυτή την έντονη και επίκαιρη εξερεύνηση του δρόμου της αλήθειας, όπως τη διηγείται ο εγγονός του Αρούν Γκάντι.

Στο ταραχώδες κλίμα που επικρατεί σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο, αυτά τα μαθήματα είναι πιο πολύτιμα από ποτέ.
Ο αγώνας για την ελευθερία, την ισότητα και την ειρήνη μπορεί να είναι μακρύς και κουραστικός. Ωστόσο, η στάση ζωής του Γκάντι δείχνει πόσο άξιζε αυτός ο αγώνας του και ότι εξίσου θα αξίζει και ο δικός μας. Η φιλοσοφία της μη βίας απαιτεί χρόνο και υπομονή.
Τα μαθήματα αυτά εναρμονίζονται με μια οικουμενική αντίληψη για το γνώθι σαυτόν, τη διαχείριση του θυμού, την κατάθλιψη, τη μοναξιά, τη φιλία και την οικογένεια, και είναι ιδανικά για όσους αναζητούν έναν τρόπο να φέρουν μια θετική αλλαγή στον εαυτό τους και στον εύθραυστο κόσμο μας.


 Τίτλος: Ζήσε τη στιγμή!
Συγγραφέας: Gill Edwards
Μεταφραστής: Μαρία Ευγενία Κουτσάκου
ISBN: 978-960-605-407-5
Barcode: 9789606054075
Τιμή με ΦΠΑ: 14.35 ευρώ
Σελίδες: 320
Κατηγορία: Ψυχολογία – Προσωπική ανάπτυξη
Format: Paperback
Μέγεθος: 140 x 205
Χώρα προέλευσης: Ηνωμένο Βασίλειο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Αν σταματήσουμε να κυνηγάμε την ευτυχία με τόση εμμονή, αν επιβραδύνουμε τους ρυθμούς μας και ζήσουμε τη στιγμή, γινόμαστε ευκολότερα ευτυχισμένοι, δημιουργικοί και ολοκληρωμένοι.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ένα τμήμα του εγκεφάλου μας είναι εκείνο που σκέφτεται και διαθέτει λογική και λειτουργεί στις Δύσκολες Στιγμές. Το υπόλοιπο λειτουργεί όταν βρισκόμαστε στις Χαλαρές Στιγμές και μας προσφέρει σχεδόν απεριόριστες διανοητικές και σωματικές ικανότητες. Όσο ζούμε στις Χαλαρές Στιγμές, η σκέψη μας αποκτά ευρύτητα, γίνεται πιο δημιουργική και ρέει ελεύθερα.

H ενεργειακή ψυχολόγος Gill Edwards προτείνει εβδομήντα πέντε απλούς και πρακτικούς τρόπους για χαλαρές στιγμές στη ζωή σας, όπως:
• Εμπιστευτείτε την εσωτερική σοφία σας
• Γίνετε δημιουργικοί και παραγωγικοί, εστιάζοντας στις πραγματικές προτεραιότητες
• Εκπληρώστε τον υψηλότερο σκοπό σας
• Στοχεύστε στην κορυφαία επίδοσή σας
• Αναγνωρίστε την αξία της σιωπής και της μοναχικότητας
• Βρείτε την εσωτερική γαλήνη

Το βιβλίο αυτό καλύπτει θέματα που αγγίζουν όλους μας –όπως οι προσωπικές σχέσεις, το βαθύτερο εγώ μας, η γονική μέριμνα, η εργασία, η ευημερία, η υγεία και το σπίτι μας– και θα μας βοηθήσει να γίνουμε ο καλύτερος φίλος του εαυτού μας, να αναγνωρίζουμε τις απλές απολαύσεις της ζωής και να εμπιστευόμαστε την εσωτερική σοφία που κρύβουμε μέσα μας. Μόνο αν πιστέψουμε στα όνειρά μας θα μπορούμε να βρισκόμαστε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή…


Τίτλος: Γρηγόρης Γατόνης- η σταγόνα που ξεχείλισε
Συγγραφέας: Lorenzo Rulfo
Μεταφραστής: Δήμητρα Δότση
ISBN: 978-960-605-454-9
Barcode: 9789606054549
Τιμή με ΦΠΑ: 7.70 ευρώ
Σελίδες: 120
Κατηγορία: Παιδικά Βιβλία
Format: Paperback
Μέγεθος: 130 x 185
Χώρα προέλευσης: Ιταλία
 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΤΕΡΝΙΖΟΥΠΟΛΗΣ!

Ο διευθυντής του Δημοτικού, ο φοβερός και τρομερός Φοίβος Φοβέρας, για πρώτη φορά στα χρονικά, είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Και ο λόγος είναι απλός… Φέτος, επιτέλους, δεν θα κάνει μάθημα στα απίθανα Συμμαθητάκια του Β2 – της πιο θεότρελης τάξης όλων των εποχών! Πλιτς, πλιτς, πλιτς!
Πόσο ενοχλητικές είναι αυτές οι σταγόνες που ταράζουν την απόλυτη σιωπή της νύχτας… Ο Γρηγόρης Γατόνης πολύ θα ήθελε να πάει στο μπάνιο και να κλείσει καλά τη βρύση, αλλά πού να αφήνει τώρα το ζεστό του κρεβάτι…
Το επόμενο πρωί, όμως, τον περιμένει κάτι φριχτό!
Όλη η πόλη είναι πλημμυρισμένη!
Εξαιτίας του… Επειδή δεν έκλεισε τη βρύση!


 Τίτλος: Λήδα Βολίδα – το κυνήγι της πρωτιάς
Συγγραφέας: Lucia Vaccarino
Μεταφραστής: Δήμητρα Δότση
Επιμελητής: Λύντη Γαλάτη
ISBN: 978-960-605-455-6
Barcode: 9789606054556
Τιμή με ΦΠΑ: 7.70 ευρώ
Σελίδες: 120
Κατηγορία: Παιδικά Βιβλία
Format: Paperback
Μέγεθος: 130 x 185
Χώρα προέλευσης: Ιταλία
 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΤΕΡΝΙΖΟΥΠΟΛΗΣ!

Ο διευθυντής του Δημοτικού, ο φοβερός και τρομερός Φοίβος Φοβέρας, για πρώτη φορά στα χρονικά, είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Και ο λόγος είναι απλός… Φέτος, επιτέλους, δεν θα κάνει μάθημα στα απίθανα Συμμαθητάκια του Β2· της πιο θεότρελης τάξης όλων των εποχών!

Η Λήδα Βολίδα θέλει να είναι η πρώτη και η καλύτερη της τάξης. Μόνο που ξαφνικά εμφανίζεται ο Χάρης Χαϊδεμένος που είναι σε όλα καλύτερος και όλοι μα όλοι στο σχολείο τον λατρεύουν. Η Λήδα όμως έχει μια φοβερή ιδέα!
Θα τον νικήσει στον μεγάλο αγώνα δρόμου… ο κόσμος να χαλάσει!


Τίτλος: Το μυστήριο του βυθού ( Ομάδα δράσης ΚΛΟΥ)

Συγγραφέας: Jorn Lier Horst
Μεταφραστής: Σωτήριος Σουλιώτης
Επιμελητής: Βίκυ Κατσαρού
ISBN:978-960-605-339-9
Barcode: 9789606053399
Τιμή με ΦΠΑ: 9.90 ευρώ
Σελίδες: 160
Κατηγορία: Παιδικά Βιβλία
Format: Hardback
Μέγεθος: 140 x 205
Χώρα προέλευσης: Νορβηγία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Φώτα, κάμερες, πάμε!
Το κινηματογραφικό συνεργείο γυρίζει μια ταινία δράσης και το πανδοχείο Μαργαριτάρι έχει γεμίσει από ηθοποιούς και καμεραμέν. Την ίδια ώρα καταφτάνουν δύο ομάδες μοτοσικλετιστών και η Ομάδα Δράσης ΚΛΟΥ σύντομα διαπιστώνει ότι όλοι όσοι μένουν στο πανδοχείο δεν είναι αυτό που ισχυρίζονται…

Όταν σε μια σκηνή ανατινάζεται ένα σκάφος, από τον βυθό της θάλασσας ξεπροβάλλει μια παλιά μαύρη ανδρική μπότα, τυλιγμένη με πράσινα φύκια.
Τότε η Κιάρα αποφασίζει να κάνει μια κατάδυση στον τόπο του εγκλήματος όπου βρίσκεται μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα…
Οι τέσσερις φίλοι υποψιάζονται ότι ο ένοχος κρύβεται στα παρασκήνια των γυρισμάτων. Ένας παράξενος τύπος που μελετάει τα πτηνά, οι Μαύροι Άγγελοι κι ένα παλιό βίντεο που δείχνει τη μητέρα της Κιάρα στην άκρη του γκρεμού θα δώσουν τη λύση του μυστηρίου.


Τίτλος: Το μυστήριο του τυμβωρύχου (Ομάδα δράσης ΚΛΟΥ)

Συγγραφέας: Jorn Lier Horst
Μεταφραστής: Δέσποινα Παπαγρηγοράκη
Επιμελητής: Βίκυ Κατσαρού
ISBN: 978-960-605-391-7
Barcode: 9789606053917
Τιμή με ΦΠΑ: 9.90 ευρώ
Σελίδες: 152
Κατηγορία: Hardback
Μέγεθος: 140 x 205
Χώρα προέλευσης: Νορβηγία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Κάθε νύχτα ένα φάντασμα τριγυρίζει στην πέτρινη εκκλησία που βρίσκεται στην άκρη του βράχου. Στο κοιμητήριο ένας άγνωστος άντρας σκάβει παλιούς τάφους μόλις πέφτει το σκοτάδι.

Η Κιάρα, ο Λίο και η Οκτάβια με τον Ύγκον ανακαλύπτουν ότι πριν από εξήντα χρόνια ένας ιερέας πήρε μαζί του ένα συγκλονιστικό μυστικό: Οι Γερμανοί αξιωματικοί, που είχαν χρησιμοποιήσει το πανδοχείο ως αρχηγείο στη διάρκεια του πολέμου, φεύγοντας, άφησαν πίσω τους έναν αμύθητο θησαυρό.
Δύο αστυνομικοί, ένας άντρας και μία γυναίκα, προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με τη μητέρα της Κιάρα.
Την ίδια ώρα, ένα ναυάγιο με πολύτιμο φορτίο αποκαλύπτει από πού πήρε το όνομά του το Μαργαριτάρι…


Τίτλος: Μαγεμένη καρδιά (Οικογένεια Μπρίτζερτον #6)

Συγγραφέας: Julia Quinn
Μεταφραστής: Βιολέττα Ζεύκη
ISBN: 978-618-5229-40-5
Barcode: 9786185229405
Τιμή με ΦΠΑ: 14,35 ευρώ
Σελίδες: 416
Κατηγορία: Εκδόσεις Elxis
Format: Paperback
Μέγεθος: 140 x 205
Χώρα προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Μια ζωή κυνηγούσε γυναίκες, χαμογελούσε πονηρά όταν τον διεκδικούσαν εκείνες, αφηνόταν στην αγκαλιά τους κι έπειτα αντέστρεφε τους όρους του παιχνιδιού ώσπου να βγει ο ίδιος νικητής. Ο έρωτας όμως είναι απρόβλεπτος και ο Μάικλ Στέρλινγκ έζησε μια στιγμή τόσο συγκλονιστική, τόσο έντονη, όταν με το βλέμμα του χάιδεψε τη Φραντσέσκα Μπρίτζερτον. Από εκείνη τη στιγμή ήξερε ότι η ζωή του δεν θα ήταν ποτέ η ίδια…

Αφορμή για τη γνωριμία τους ήταν, δυστυχώς, ένα δείπνο για τον εορτασμό του επικείμενου γάμου της με τον ξάδελφό του.
Ο Μάικλ έβλεπε ότι οι προσδοκίες του εξανεμίζονταν κι έπρεπε να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να σαγηνεύσει τα γαλάζια μάτια που μάγεψαν την καρδιά του. Ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα· σε τριάντα έξι ώρες θα γινόταν ο γάμος της Φραντσέσκα με τον κόμη του Κίλμαρτιν.
Αυτά όμως συνέβησαν στο παρελθόν… Τώρα η Φραντσέσκα είναι ελεύθερη, αλλά δεν έχει πάψει να θεωρεί τον Μάικλ τίποτε περισσότερο από έναν αγαπημένο και έμπιστο φίλο. Εκείνος δεν τολμά να εκφράσει το ερωτικό πάθος που τον βασανίζει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν γνωρίζει ακόμη ότι η σιωπή του ίσως αποδειχθεί μοιραία…


Τίτλος: Η βασίλισσα του υποκόσμου ( Γοητευτικοί τυχοδιώκτες #4)
Συγγραφέας: Sarah MacLean
Μεταφραστής: Αναστασία Καλλιοντζή
ISBN: 978-618-5229-39-9
Barcode: 9786185229399
Τιμή με ΦΠΑ: 14,35 ευρώ
Σελίδες: 528
Κατηγορία: Εκδόσεις Elxis
Format: Paperback
Μέγεθος: 140 x 205
Χώρα προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Στο φως της ημέρας η λαίδη Τζορτζιάνα είναι μια τέλεια αριστοκράτισσα. Ένα κρυφό σκάνδαλο όμως την έχει οδηγήσει στα πιο σκοτεινά σοκάκια του Λονδίνου. Τις νύχτες φορά το κρυφό προσωπείο της και κατεβαίνει τα σκαλιά της πιο αμαρτωλής χαρτοπαικτικής λέσχης. Συσσωρεύει μυστικά των πιο ισχυρών ανδρών και γυναικών του Λονδίνου. Κάθε εμπιστευτική πληροφορία, που δίνεται δωρεάν σε αντάλλαγμα για την κάρτα μέλους της λέσχης, είναι πηγή δύναμης.
Ευφυής, ισχυρός και επικίνδυνα ωραίος, ο Ντάνκαν Γουέστ γοητεύεται από το πέπλο μυστηρίου που τυλίγει τη λαίδη Τζορτζιάνα και προσπαθεί να αποκαλύψει το άγνωστο παρελθόν της. Η επιρροή που ασκεί επάνω της γίνεται έρωτας και μαζί με αυτόν έρχεται ο κίνδυνος. Κι αυτό εκείνη το γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα…Η διάσημη συγγραφέας Sarah MacLean αποκαλύπτει την ταυτότητα του Έκπτωτου Άγγελου στο τελευταίο μυθιστόρημα της σειράς Γοητευτικοί Τυχοδιώκτες.

Τίτλος: Ο λόφος με τα αγριολούλουδα
Συγγραφέας: Kimberley Freeman
Μεταφραστής: Ουρανία Τουτουντζή
ISBN: 978-960-605-458-7
Barcode: 9789606054587
Τιμή με ΦΠΑ: 9.90 ευρώ
Σελίδες: 648
Κατηγορία: Ξένη πεζογραφία
Format: Paperback χωρίς αυτιά
Μέγεθος: 140 x 205
Χώρα προέλευσης: Αυστραλία
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Στη Γλασκόβη του 1929 η νεαρή Μπέιτι έχει μεγάλα όνειρα, τα οποία όμως εξανεμίζονται όταν μένει έγκυος από τον τζογαδόρο Χένρι. Λίγο πριν η απελπισμένη κοπέλα δώσει το παιδί για υιοθεσία, ο Χένρι αποφασίζει να παρατήσει τη νόμιμη γυναίκα του, και με την Μπέιτι μεταναστεύουν στην άλλη άκρη της βρετανικής αυτοκρατορίας. Εκεί θα έχουν την πολυπόθητη ευκαιρία να ξεκινήσουν τη ζωή τους απ’ την αρχή.
Παράλληλα, εφτά δεκαετίες μετά, ξεδιπλώνεται η ιστορία της Έμα, της αγαπημένης εγγονής της Μπέιτι. Η Έμα είναι διάσημη μπαλα­ρίνα, όμως μετά από έναν οδυνηρό χωρισμό και έναν καταδικαστικό τραυματισμό, αναγκάζεται να επιστρέψει στις ρίζες της στην Αυστραλία. Φτάνοντας στο Λόφο με τα Αγριολούλουδα, το αγρόκτημα που κληρονόμησε από τη γιαγιά της, αρχίζει διστακτικά να συνδέεται με τους ντόπιους και να τακτοποιεί τα πράγματα που βρίσκει εκεί. Μέσα από κιτρινισμένες φωτογραφίες και ξεθωριασμένα γράμματα, η Έμα καταβυθίζεται στο παρελθόν, αναζητώντας τα νήματα μιας άγνωστης οικογενειακής ιστορίας.
Καθώς οι σελίδες γυρίζουν, τα βήματα των δύο γυναικών μπλέκονται μεταξύ τους στο χρόνο αφού οι μοίρες τους μοιάζουν κεντημένες στο ίδιο μοτίβο.Ο Λόφος με τα Αγριολούλουδα δεν είναι μόνο ένα συγκινητικό, ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα που εξιστορεί τη ζωή δύο γυναικών. Είναι ένα σπουδαίο βιβλίο που μιλάει για τη δύναμη του ανθρώπου και για το θάρρος που χρειάζεται για να ανακαλύψει τις επιθυμίες του. Είναι ένα βιβλίο που θα σας κρατήσει πιστή συντροφιά και που όταν το τελειώσετε θα θελήσετε να το μοιραστείτε, να βρείτε τους ήρωές του και να συζητήσετε μαζί τους.

 Τίτλος: Επιστροφή από το σκοτάδι
Συγγραφέας: Nicci French
Μεταφραστής: Αναστασία Καλλιοντζή
ISBN: 978-960-605-459-4
Barcode: 9789606054594
Τιμή με ΦΠΑ: 9,90 ευρώ
Σελίδες: 416
Κατηγορία: Ξένη πεζογραφία
Format: Paperback χωρίς αυτιά
Μέγεθος: 140 x 205
Χώρα προέλευσης: Ηνωμένο Βασίλειο
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΗ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ – ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ…

Η Άμπι Ντέβερο δεν ξέρει πού βρίσκεται, ούτε πώς βρέθηκε εκεί. Είναι τόσο τρομαγμένη, που μόλις και μετά βίας θυμάται πώς τη λένε, αλλά είναι σίγουρη για ένα και μόνο πράγμα: ότι θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτόν τον εφιάλτη. Ωστόσο, ακόμη κι αν τα καταφέρει να επιστρέψει πίσω, στον κόσμο των ζωντανών, η Άμπι ξέρει ότι εκείνος θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κάπου εκεί έξω, ψάχνοντας να τη βρει. Και την επόμενη φορά, μπορεί να μην τα καταφέρει να ξεφύγει…


Τίτλος: Το Πέμπτο Ευαγγέλιο

Συγγραφέας: Ian Caldwell

Μεταφραστής: Βαγγέλης Γιαννίσης
ISBN: 978-960-605-460-0
Barcode: 9789606054600
Τιμή με ΦΠΑ: 9,90 ευρώ
Σελίδες: 592
Κατηγορία: Ξένη πεζογραφία
Format: Paperback χωρίς αυτιά
Μέγεθος: 140 x 205
Χώρα προέλευσης: Η.Π.Α.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Ένα χαμένο ευαγγέλιο, ένα αμφισβητούμενο κειμήλιο και η τελευταία επιθυμία ενός Πάπα που αργοπεθαίνει, ενώνουν δύο αδέρφια –και οι δύο ιερείς στο Βατικανό–, για να λύσουν το μεγαλύτερο μυστήριο της Χριστιανοσύνης.
Το 2004, καθώς η θητεία του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β΄ οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, μια μυστηριώδης έκθεση προετοιμάζεται στο Βατικανό. Μία βδομάδα πριν την έναρξή της, ο έφορος της έκθεσης βρίσκεται δολοφονημένος. Την ίδια νύχτα ένας διαρρήκτης εισβάλλει στο σπίτι του πατέρα Άλεξ Ανδρέου, ενός ελληνοκαθολικού ιερέα και συνεργάτη του εφόρου, που ζει στην πόλη του Βατικανού μαζί με τον πεντάχρονο γιο του. Όταν η παπική αστυνομία αποτυγχάνει να βρει τον ένοχο, ο πατήρ Άλεξ Ανδρέου ξεκινά τη δική του έρευνα.
Για να βρει το δολοφόνο, πρέπει να ανακαλύψει το μυστικό του νεκρού εφόρου: αυτό το οποίο τα τέσσερα ευαγγέλια και το λιγότερο γνωστό πέμπτο ευαγγέλιο αποκαλύπτουν σχετικά με το πιο μυθικό κειμήλιο της Εκκλησίας. Αλλά, καθώς αρχίζει να κατανοεί την αλήθεια σχετικά με το θάνατο του φίλου του και τις συνέπειες για το μέλλον των δύο μεγαλύτερων Χριστιανικών Εκκλησιών, ο πατήρ Άλεξ θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν άγνωστο αντίπαλο, ο οποίος πρέπει να παίξει ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s