Το τραγούδι της Τρίτης: Girls like you των Maroon 5 ft Cardi B

Λίγα τραγούδια καταφέρνουν να μου φτιάξουν το κέφι τόσο πολύ όσο το “Girls Like You” των Maroon 5. Βέβαια, το συγκρότημα έχει καταφέρει κάτι επιπλέον εκτός από το να φτιάξει το κέφι μας. Έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο βίντεο κλιπ.  Σε αυτό βλέπουμε να περνάνε μεγάλα γυναικεία ονόματα της showbiz όπως: Camila Cabello, Aly Raisman, Gal Gadot, Lilly Singh, Millie Bobby Brown, Ellen Degeneres, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Ashley Graham, Rita Ora, Behati Prinsloo και πάρα μα πάρα πολλές ακόμη.

Οι Maroon 5 μαζί με την Cardi Β αποφάσισαν να ανανεώσουν το “Girls like you”, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2017 από την μπάντα του Adam Levine και υπήρχε στο δίσκο “Red Pill Blues” .  Πιστεύω πως μας έδωσαν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Ο δίσκος “Red Pill Blues” κατάφερε να γίνει το έκτο άλμπουμ των Maroon 5 που έφτασε στο top 10 των Η.Π.Α.

Στην ανανεωμένη εκδοχή του τραγουδιού, συμμετέχει και η Cardi B που αυτή τη στιγμή, είναι ένα από τα πλέον περιζήτητα ονόματα της rap μουσικής. Έχει δυο υποψηφιότητες για βραβείο Grammi και έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα.

Το video clip έχει σκηνοθετηθεί από τον David Dobkin και είναι πραγματικό άξιο θαυμασμου το πώς κατάφεραν μέσα σε αυτό να περάσουν όλες αυτές οι γυναικείες φιγούρες.

Ήταν τιμή μας που ήρθε κάθε άτομο. Είναι ένα συναίσθημα που σε κατακλύει” είπε ο σκηνοθέτης του βίντεο.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως στο βίντεο ήθελε να ξεχωρίζουν οι γυναικείες παρουσίες γι’ αυτό και βλέπουμε τον Levine απλά με ένα μαύρο μπλουζάκι να τραγουδάει και τις γυναίκες να φοράνε ρούχα με έντονα χρώματα ή με μπλούζες που έγραφαν κάποιο μήνυμα. Ήθελε να φαίνεται σαν οι Maroon 5 να είναι  εκεί αλλά ταυτόχρονα να μην είναι.

Μπορεί να μην τις ξέρεις όλες, αλλά αυτό θα έκανε τον κόσμο να ρωτήσει: Ποια είναι αυτή; Τι λέει η μπλούζα της; Ποιο κίνημα θέλει να υποστηρίξει;” είπε ο σκηνοθέτης.

Η ιδέα τους ήρθε όταν το συγκρότημα με τον σκηνοθέτη άρχισαν να μιλάνε για το βίντεο κλιπ. Ο σκηνοθέτης όταν άκουσε τους στίχους σκέφτηκε για γυναίκες πρότυπα, που έχουν γράψει ιστορία και τότε ο Adam Levine είπε απλά: γιατί να μην γυρίσουν το βίντεο κλιπ με γυναίκες του σήμερα που θα τις έβαζαν να τραγουδήσουν αυτές το τραγούδι; Αμέσως  μετά σκέφτηκαν την ιδέα να τραγουδά ο Adam και η κάμερα να κάνει γύρο από αυτόν και στην πλάτη του να στέκεται κάθε φορά και μια άλλη γυναίκα.

Η ιδέα άρεσε πολύ στο συγκρότημα και ο τραγουδιστής αμέσως σκέφτηκε την Ellen Degeneris.  “Ας το κάνουμε! Να καλέσουμε την Ellen πρώτα. Η Ellen θα πιάσει το νόημα που θέλουμε να δώσουμε και θα το αγαπήσει πολύ.

Μετά έκαναν με τον σκηνοθέτη μια λίστα με ονόματα που θα ήθελαν πολύ στο βίντεο. Πρώτη έκανε το δικό της κομμάτι στο βίντεο η Jennifer Lopez.

Στο βίντεο ο σκηνοθέτης με το συγκρότημα ήθελαν και κάποια άλλα μεγάλα γυναικεία ονόματα, αλλά λόγω προγράμματος δεν μπόρεσαν να συμπεριληφθούν, όπως: Adele, Michelle Obama και Helen Mirren.

vlcsnap-2018-05-31-08h35m20s813.png

To βίντεο κλιπ κλείνει με μια υπέροχη εικόνα. Με τον τραγουδιστή Adam Levine να κρατά αγκαλιά την γυναίκα του Behati Prinsloo και το μωρό τους.

Girls Like You
Spent 24 hours
I need more hours with you
You spent the weekend
Getting even, ooh ooh
We spent the late nights
Making things right, between us
But now it’s all good baby
Roll that Backwood baby
And play me close
‘Cause girls like you
Run around with guys like me
‘Til sundown, when I come through
I need a girl like you, yeah yeah
Girls like you
Love fun, yeah me too
What I want when I come through
I need a girl like you, yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
I need a girl like you, yeah yeah
Yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah
I need a girl like you, yeah yeah
I spent last night
On the last flight to you
Took a whole day up
Trying to get way up, ooh ooh
We spent the daylight
Trying to make things right between us
And now it’s all good baby
Roll that Backwood baby
And play

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s