Το βιβλίο 2,5 με τίτλο “Ο καρπός της αμαρτίας” της Μαρίας Βρυσανάκη ήρθε

Καλό μήνα με νέο βιβλιοδώρο για τους αναγνώστες της σειράς “Θεοί και Δαίμονες”!! Το βιβλίο 2,5 με τίτλο “Ο καρπός της αμαρτίας” σας περιμένει να το κατεβάσετε δωρεάν από το επίσημο site της Μαρίας Βρυσανάκη: https://mvrisanaki.wixsite.com/maria-vrisanaki

Πρόκειται για μικρό, ενδιάμεσο βιβλίο ώστε να μετριάσει κάπως την αναμονή για το τρίτο που δεν αργεί!!! Κοντά σας τον Οκτώβρη Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε νέους ήρωες και να μάθετε νέα μικρά μυστικά! Extra δωράκι το πρώτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου!!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Η φυλακή των Λερόιλ κρύβει τα δικά της μυστικά. Αυτά θα ανακαλύψει ένα-ένα η Σάρα, μία Λερόιλ που, μαζί με ολόκληρη την κοινωνία της, βρέθηκε φυλακισμένη στην Πρίζνοβ.

Ως κρατούμενη, είναι αναγκασμένη να δίνει καθημερινά το αίμα της για λόγους που δεν γνωρίζει, ενώ βλέπει τους Λερόιλ της κοινωνίας της να πεθαίνουν συνεχώς.

Μόνο λίγοι έχουν απομείνει.

Στην προσπάθειά τους να το σκάσουν, θα ελευθερώσουν τους χειρότερους εχθρούς ανθρώπων, Ρεμόρ και Λερόιλ. Οι σύμμαχοι του Διαβόλου μπορούν τώρα να αναζητήσουν την Μέγκαν για να κερδίσουν τη μάχη της Δευτέρας Παρουσίας.

Όμως η Μέγκαν βρίσκεται ήδη πολύ κοντά τους.

Περίληψη της σειράς “Θεοί και Δαίμονες”:

Το θέμα της σειράς είναι η Δευτέρα Παρουσία.

Η Δευτέρα Παρουσία έρχεται. Το πρόβλημα είναι πως η πρωταγωνίστρια, η Μέγκαν Φορμπς, δεν το ξέρει. Είναι πολύ απασχολημένη με το να προσπαθεί να το σκάσει από την ακαδημία στην οποία βρίσκεται φυλακισμένη. Η ακαδημία αυτή χτίστηκε μετά τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που έγινε ανάμεσα στους ανθρώπους και μια άλλη φυλή, τους Λερόιλ. Οι άνθρωποι νίκησαν τον πόλεμο και οι Λερόιλ κρύφτηκαν σε μυστικές κοινωνίες προκειμένου να επιβιώσουν. Εκεί προετοιμάζονται για τον επόμενο πόλεμο που σχεδιάζουν ενάντια στους ανθρώπους. Εκπαιδεύουν Ρεμόρ, πλάσματα μισοί άνθρωποι και μισοί Λερόιλ, με σκοπό να είναι ο στρατός τους στον πόλεμο.

Η Μέγκαν μισεί τους Λερόιλ και τον βασιλιά τους και θέλει να το σκάσει. Φυσικά δεν τα καταφέρνει, αντίθετα βρίσκεται ακόμα πιο μπλεγμένη. Αναγκάζεται να παραμείνει στην ακαδημία υπό επιτήρηση και τιμωρείται για την ανυπακοή της. Ως Ρεμόρ, εκπαιδεύεται από την αρχή, έρχεται σε αντιπαράθεση με πολλούς βασιλικούς Λερόιλ και βιώνει τη σκληρότητα των νόμων της κοινωνίας της, που απαγορεύουν στους Ρεμόρ να ζουν ελεύθεροι και να ζευγαρώνουν μεταξύ τους για λόγους αναπαραγωγής. Όταν δύο Ρεμόρ έρθουν σε επαφή, θα γεννηθεί άνθρωπος, και φυσικά οι άνθρωποι είναι εχθροί. Οι σχέσεις μεταξύ Ρεμόρ είναι απαγορευμένες.

Η Μέγκαν, όμως, θα ερωτευτεί έναν Ρεμόρ. Θα κινδυνεύσει να φυλακιστεί. Παράλληλα θα αρχίσει να παρατηρεί πως συμβαίνουν περίεργα πράγματα που έχουν σχέση μ’ εκείνη. Ο αδερφός της και ο διευθυντής της ακαδημίας, που την προστατεύουν, φαίνεται πως τελικά της κρατούν μυστικά, που σιγά-σιγά η Μέγκαν θα αρχίσει να ανακαλύπτει. Μυστικά που έχουν σχέση με τους Θεούς και με το μεγάλο τους σχέδιο να φέρουν την Δευτέρα Παρουσία. Μυστικά που έχουν σχέση με την πραγματική φύση και δημιουργία των Λερόιλ, αλλά και τη σχέση τους με τους Θεούς. Μυστικά που συνδέονται με Αρχαίους Έλληνες Θεούς. Μυστικά για την πραγματική αιτία του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου αλλά και του επόμενου πολέμου που ετοιμάζουν άνθρωποι και Λερόιλ. Αλλά κυρίως η Μέγκαν θα μάθει γιατί εκείνη και ο αδερφός της είναι το κλειδί για να έρθει η Δευτέρα Παρουσία, καθώς και τι θα γίνει την Ημέρα της Κρίσης.

Η σειρά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως

 

Νικολέτα Παπαδάκη

Αγαπάω τα βιβλία και την ιστορία, να ασχολούμαι με βιογραφίες ανθρώπων που έζησαν κάποτε και να ξεθάβω τα πιο κρυφά τους μυστικά. Μα πιο πολύ απο όλα έχω πάθος με την λογοτεχνία. Μπορώ να περάσω ατελείωτες ώρες παρέα με ένα καλό βιβλίο σε σημείο που να ξεχάσω να φάω και να κοιμηθώ, και φυσικά μου αρέσει να μιλάω για όλα αυτά. Οπότε... ναι, έχω σκοπό να ζαλίσω πολύ κόσμο... Σχολιάζω βιβλια στο goodreds, εδώ θα βρείτε το προφίλ μου https://www.goodreads.com/user/show/13362307-nikoleta. Μπορείτε να διαβάσετε κείμενα μου και στην στήλη βιβλίου της ιστοσελίδας MAXMAG.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s